Despre noi

Academia de Dans şi bune maniere STARFIX s-a născut ca o încercare de a readuce piteştenilor şansa de a experimenta dansul în adevaratul sens al cuvântului, de a oferi fiecăruia posibilitatea dezvoltarii personale pe care o poate aduce aceasta activitate – scopul nostru fiind dincolo de performanţa strict tehnică, formarea şi consolidarea unor valori prea puţin întâlnite în prezent – stil, elegantă, încredere, armonie. Pe langă excelenţa în dans, STARFIX promovează excelenţa în plan personal, educând atat fizicul, cât şi psihicul.

Academia a luat fiinţă cu 20 ani în urmă, sub conducerea a unui grup de performeri dansatori sportivi, gimnaşti, multipli campioni naţionali, cu scopul de a continua şi a modela noi talente în dansului sportiv, dansului modern, arta jazz-baletului, baletului clasic, a show-dance-ului şi a gimnasticii ritmice.

De-a lungul celor douăzeci de ani, academia a crescut constant, ajungând în prezent la un număr de aproximativ 400 de membri activi cu vârste peste 3 ani, care practică o gamă largă de cursuri: dans sportiv, dans modern, tae-bo, zumba, belly dance, dans popular, gimnastică de iniţiere, gimnastică de întreţinere, balet, jazz-balet, show-dance, majorete şi gimnastică ritmică, sub atenta coordonare a profesorilor de specialitate ai şcolii.

Atenţia pe care o acordăm fiecărei sesiuni de pregătire, precum şi dedicaţia profesorilor în educarea copiilor şi inspirarea noţiunilor de performanţă sau profesionalism se observă în participarea acestora la Campionate Naţionale, Europene şi Mondiale, unde rezultatele n-au întarziat să apară.

Şcoala oferă în acelaşi timp cursuri inedite şi pentru adulţi: ballrom dance, dans de societate, zumba dance – aerobic dance, GAG, tone-up, tae-bo, master streching, step aerobic, jazz-balet, ore private de aerobic şi modelare corporală.

Ce este STAR-FIX PRODUCTIONS ?

In cateva cuvinte este un club de dans a carui deschidere a avut loc pe data 20 martie 1992.Daca ar fi sa intram mai mult in detalii insasi numele spune multe.
STAR – Vedetă de cinematograf,.Personalitate marcantă mai ales în cinema, muzică, sport ,divă, vedetă, (fig.) stea.
Numarul membrilor nu va fi niciodata acelasi, unii vin altii pleaca,ramane doar scena si arta carora se dedica in totalitate acest club.Este un loc in care arta dansului se impleteste cu cea a teatrului.Sentimentele de tristete,de singuratate,de fericire sunt scoase in evidenta prin mimica fetei,expresivitatea trupului si pasiune.Spectatorii sunt invitati sa patrunda intr-o alta lume decat cea pe care o stiu,si totusi lume in care fiecare se regaseste indiferent de varsta sau sex.

Am facut 21 ani de dans.Nu anii de dans m-au determinat sa deschid acest club ci un simplu spectator care a plans si m-a facut sa plag si eu alaturi de el.El pentru ca a fost impresionat si patruns, eu pentru ca am reusit sa fac asta.Dincolo de miscari se afla secretul depasirii limitelor vietii.Ca in matematica,dintr-o problema complicata la prima vedere,simplificand si verificand ajungi la un raspuns corect.
STARFIX PRODUCTIONS este proiectul vietii mele…si cand zic asta nu exagerez.Sunt gata sa merg pana la capat indiferent de greutatile pe care le voi intampina.Sunt gata sa-mi dau viata pentru public,pentru voi,pentru tine.  VA IUBESC!